Tuesday, 10 January 2012

Grr ! Wut Da Heal Is Going On Here ?!


Hey korang , sihat ? :)

Aku tengah dalam mood tak baik ni =.= , , Meh lah aq kenalkan kat reader aq sekarang , orang yang hack aq hari too tau saper ? Ni hacker vavi yang hack aq . Dulu aq pernah terpike nak jadik kan die besfen *maknernyer aq slalu follow dia lah*Die memang baik , care cakap memang baik . Tengok2 baru beraper bulan aq berkawan dengan die dan maser tu aq bodoh sangat kan , die mintak password FB aq , aq pon bagilah kat die sebab die nak main ngan pico aq kejap . .

Lepas tu aq masok2 FB aq lah kan , Fb tu kater aq da tuka password . . Aku pon marah lah budak vavi tu , then aq mintak lah tolong die betolkan balik maklom lah baru first time jadi cam ni , aq mner reti betol kan balek =.= . . Then die mintak password email aq plak dan aq dengan bodoh nyer bagilah kat die kan , dah boleh masok . . maser tu aq cepat-2 mintak tolong Nina , die mintak password email aq gak , maser aq nak bagi tu aq ceramah die dulu huhu . .

Eh2 ape aq merapu ni =.= , , nina kate nak tak tuka password email , aq ok jer . . lepas tu kan budak vavi tu mengaku yang die hack aq , berberape hari tak lame selepas tu , die memperkecilkan aq , die ade tarok 1 video ni kat fb . . Die kate *nah kiwii -natasya tak boleh tengok video ni-   <= saper tak sakit hati , dah lah aq tengah ehem2 , biaselah girls kan :P kalau tengah D*T*NG BUL*N perepmpuan ni akan jadik pemarah LOL !

Tau tak korang , mak die nak report polis nak tahan aq *cam bebudak* Motive mak die nak report polis tau aper , SEBAB AKU TAK BAGI ANAK DIE MAIN FB AKU *budak vavi tu lah* aq lah yang kene buat report polis kan sebab budak vavi tu dah hack aq , dalam fb aq tu ader duit . . kalau aq tak dapat masok FB aq tu da dikire mancuri lah kan =.= , kalau nak tau makchik mak budak vavi tu tu adelah budak vavi tu jugak , budak vavi tu nak belakon depan aq . . tau tak fail weyh =.=

Weyh korang , perasan tak . . dalam panjang2 aq tulis ni , perenggan keempat jer yang ader kene mengene ngan title hahaha . .

Oke bubye !

As salam . .

Saturday, 7 January 2012

Kene Hack Lagi ! urgh !


Weyh korang , sian aq . . Dah 2 bulan berturot-2 tak dapat bukak FACEBOOK ngan BLOG ngan aman , weyh korang...aq ader buat salah ngan korang ker ? A D O I , N A P E A K U T A N Y E ? B U K A N A D E P E M B A C E P O N .

Ni aq nak bagi ceramah sikit nie , , denga ye

Korang suke jadi macam aq ? Sebab aq femes ? sial lar aq nie Mungkin diantare korang lah kan yang ingat jadi femes tu B E S T ! Jangan tengok luaran yer *Maksud* Korang tengok orang femes tu best je kan , ade fans , kengkawan ramai , pakwer ensem-2 N cool-2 . . Tak weyh ! Tak ! Hurmm . . memang best tapi T A K A M A N T A U T A K ¿ ¡ ? !  Tak aman . .

Tak aman macam aq lah . . Selalu kene hack kot =.=

Moral : Jadi lah diri anda !

p/s : eceh ~    siap ade moral :P

Ok Bubye !

as salam . .

Wednesday, 4 January 2012

Fisrt Day At School Tak Dapat Duit Blanjer :3


Korunk2 , hows school ? okay ? huhu . .

Aku form 1 dah :'3 ( 2012 )

Aku mule dah menggeletar 1 badan takot ! takut nak masuk smk :3 Masa kat depan pagar SMK too terserenpak mamad tak kool muke dah berseri-seri dah walaupon takut ! Okay2 . . Lagu SMK too sedap woo !! Betol . . Bess au , Ader Akak2 kiutnyanyi at atas stage . . Suare ? Perhh ! Tak merduu kot , tapi sedap suare . .

Psst ! Korunk2 , tau tak . .  tandas kat SMK too sume tak berpintoo , whahahah !!! ganas tul lar , Shh ! Ini rahsie eh ? huhu , SMK mner aq tak boleh nak bagitau . . KNPER ?? Yela , aq kan da citer bende burok pasal SMK too . . Nanti malu lar kot guru besa SMK too , ah satu lagi , mase gi daftar aq dlu too , meje2 dyer sume uniq dipenuhi ngan contengan kreativ ! betol aq cakap . .

Aku nie jenis tak berape nak buat ceriter sangat hehe tapi kat sekolah kemain lagi POT PET POT PET ! Hahaha . . So , korunk yang tahun ni UPSR / PMR /SPM too aq ucap kan GUD LUCK LAH ! DO THE BEST KAY ? ^_^

Ok bubye !

As salam . .