Friday, 30 December 2011

31/12/1011 | Tahun Baru , Azam Pon Baru ..


Weyh , sedeh nak tinggal kan 2011 .. banyak kenangan manis :')

Mungkin ni entry terakhir tahun ini yea .. Aku nak citer ar siket eh , aq mule ber-blog nie mase awal tahun 2011 mase tu tak layan langsong blog tu newbie lah katekan .. Mane tau ape2 kan mase zaman newbie , lepas tu mase dalam pertengahan tahun aq cube bukak blog .. Tau ape jadi ? Lupa password haha ..

Then mase dalam bulan 8-9 aq buat account baru , masu tu ade lah layan siket kat blog tu .. Lepas tu dah lame2 siket mule lah aq aq baru faham ape itu blog bagi aq blog tu tempat aq citer ape yg aq alami dan rase .. Then mase dalam bulan 10-11 aq da mule da main2 ngan blog tiap2 hari lah , tapi tak setiap hari buat entry .. Selalu nye pegi BlogWalking kat blog orang ..

Azam aq nanti tak nak jadik baik sangat ngan orang yang aq tak kenal , memang lah orang suke kalau kite baik .. Kan aq ade cite kat Entry ni yang aq kene hack kan2 ?Mule nya aq tak kenal siape dia , dia yang tetibe baik ngan aq .. Ape lagi kan kitorunk dah mesre lah siket , last2 aq kene hack .. Kengkawan aq kate si yang hack ( Mia ) Eh ! CHOP ! Kite balek ke topik Tahun Baru , Azam Pon Baru ya ? hehe

So itulah azam aq untok tahun depan , aq tak nak baik sangat ngan org yang aq tak kenal ya ..

Ok Chill yeah ..

As salam ..

Thursday, 29 December 2011

Aku Kene Hack !


Blog adelah tempat dimana aq akan mengadu sorung2 tanpa ade pembace :')

Aku nak cite kat my lovely blog mule dari pagi semalam eh blog ? ok ok

Bangon pagi cam biase on pico pastu men la kejap ann , then baru aq teringat yang pak cik aq nk datang pastu mak aq suroh siap2 .. Aku pon out la kan , family aq pegi jempot pakcik kat 1 kedai makan ni ( at kolompo ) pastuh makan2 la kejap .. Then pak cik aq nak ikot la kawan dia kejap , kan da ade kat kolompo .. So ape lagi kan , jalan2 ar ..

Mule2 pegi kat KL Birds Park , then da gelap gi solat magrib .. Pastu singgah kedai makan jup lapoo huhu , family aq makan bubur barlauk nyumm sedap , pak cik aq pon join same .. Dah kenyang hape semue then balek ar ape lagi kan , mase tu hanta dulu pak cik aq kat rumah kawan dia .. Mase da nak sampai rumah aq tu , aq singgah kedai top up .. Pakcik aq bagi aq 150 inggit ape lagi kan masok ag ar huhahah !!!

Akhir nya dah sampai rumah pon , masok rumah , lari masok rumah , masok tandas jup , on kan komputer , log in FB Loading...
WADEFAKK
Fb tu kate aq da tuka password dalam pukol 6 padahal aq x on pon 1 hari ..

Then aq panggel la bapak aq ann , aq suroh betol kan .. bole masok ! yay ! my lovely papa yg buat kan :3
p/s : lantak aq ar nak panggel papa ke hape ann ? kaw kisah ape eh ?

Ok , pastu keesokkan hari nya ( hari ini ) aq dapat berita dari kengkawan aq dorunk kate si Mia tu yang hack aq , aq pon ape lagi .. Aku gi maki2 dia kat FB , tengah hari lak ade 1 kawan aq ni kate indon yang hack aq .. Dia kate kejap lagi aq nak kene hack dalam pukol 3 :O

Nak buat macam mane kan ? Nasib tak boleh diubah , mase tak boleh dihenti kan , hanya mampu menerima nya ..

Oke lah malas nak tulis panjang2

ok chaw ~

as salam ..

Wednesday, 28 December 2011

Ber-blog membosan kan ? Mane ade ! bess au !


Sape kate ber-blog bosan ? aq pon pena cakap ber-blog bosan haha .. ( dulu yea ) .. Weyh Natasya , nape kaw cakap ber-blog tu tak bosan ? aq main bosan gile doe , bukan ade pape pon <= mungkin pendapat pembace2 disane .. Aku suke men blog2 sebab boley usha blog laki-laki ensem / cute /masrt yang UNIQ / CANTIK / CUTE ehehh ~

Tadi aq gi blogwalking kat blog Sys Lyssa , pastuh terjumpe 1 link nie kat blog Sys Lyssa lah kan , link tu blog org lah kan pe aq merepek nie ! adoi .. blog die biase2 jea , tapi owner blog tu kiut lorh ! Lelaki weyh laki , aq tengah syok lettew <= Pedulikkan ! Aku memang cam ni uhuk~

Eee !!! Gatai nya aq ! dah malam ar nk tido :3

ok chaw ~

as salam ..

Tuesday, 27 December 2011

Siapa Ceroboh FB Aku Ni ?!


Hmm ..

Memang tak aman kalau famous , aq bukan nye nak blagak / tegedik2 , cume aq ade ramai kenalan je .. Kalau korunk dengki or tak suka ngan aq nie cakap depan2 ar , tak men ar kene kan org dari belakang kan .. Kalau nak gado pon aq x kisah lah weh , aq lagy suke gado face too face .. napa ? takut ? Mai ar datang mah aq , aq bagi alamat kalau korunk ngaku =DD

Abess muka dituka nya .. Stage yg ade kat room aq pon da hilang dia pick up sume bende abes kosong , yg ade belon 2 ketol n 1 kusi .. Agak bengang gak sebab stage tu lame nk siap .. penat woo walaupon tak gune tenaga badan :P
Kalau aq tau FB pon kau usik siap kaw =D

Bengang ghaban 1 hari jup , aq harap dia ngaku lah T_T

ok chaw ~

as salam ..

Awat Susah Sangat Nak Mintak Clash ?!


Untuk pengetahuan korunk la kan .. aq nie jenis yg pemalu orang nye huhu .. Semalam aq gi mintak clash ann .. aq cakap cam nie kat die "nak mintak clash bole ? nak kawan je .. bole :)"nie aq mintak clash kat PICO haha .. Nak tanye pendapat korunk nie .. patot ke aq cakap camtu ? :/ .. Tapi ann kesian la kat die kan .. ape lah aq ni ! Biarlah dia yang mintak clash nagn aq aq nie cepat sangat kesian kan org .. Aku tak sanggup la nak clash T^T ini tak bermakna yang aq still sayangkan dia aq cume kesian kan dia lah =)

ok lah nak layan pico hehe chaw ~

as salam ..

Dia DAh Mati Ke ??


Weyh Natasya , sape yang dah mati ? Sape weyh ? Sape ?

Korunk nak tau ? Ape? Tak nak ? tak pa,ramai lagy nk baca :P

Samsong aq tak boleh nak hidop kan .. nak upload photo dari phone pon susah.Baru je nak buat entry pasal dia tu

Ehem .. Sape dia tu ?

Anda nak tau ? nanti kan la ~

Hmm...

Aku tak tau la nak tules ape .. ok lah sampai sini je =D

as salam ..

Monday, 19 December 2011

TAK SUKA ADA TWIN !

Salam u all !!! dah sarapan ? huhuhu
Chop ! Natasya nak nyanyi jup.

Papa ku pulang dari kota,
Papa ku belikan kereta,
Kereta ferrari warna merah,
Boleh ku bawa ke neraka.
p/s : Budak tu masuk lumba haram n terus mati katak :)

Amacam ? heheh ..

Oke kite balik ke tajuk utama,
HUH? Natasya ade twin ? Siapa ? Sejak bila ?
Ya aq ada twin,
Siapa ? hmm.. aq panggil dia Mia,
Sejak bila ? umm.. sejak kitorang kenal lah kami jadi twins secare tidak sengaja.
Aku tak suka ada twin ! argh !
Bukan ape , cuma takut akan berlaku salah faham , hari tu dah terjadi pon ..
Ada sorang buddie aq nie , mintax AG (dia buddies Mia juga) lepas tu aq jawab lah " aq pon tgh misken skrg nie " dia cakap " tipu arh kau,tadi kat park kau beli topi xmas tu ade duit plak? " dan aq jawab " sejak bila plak aq gi park nie ==' " N then dia kate aq sombong kedekut =.='
SEBAB TU LAH AKU TAK NAK TWIN !!! Takpe lah lagipun muke Mia mmg hampir same ngan aq,dia bukan tiru aq pon.Muka kitorang lain sikit
Oke lah , aq nak online pico nie bubye !
 p/s : Kene terima hakikat ..
p/s lgi : Aku cuma tak suka salah faham =.='

Thursday, 15 December 2011

Internet Tak Betul !!!

~ Natasya ~

Aq guna P1 , P1 yang besa tu .. kalau nak tengok ade line ke tak , dye tgk kat warna lampu yg menyale tu kan ? kan kan ?? Warna HIJAU bermakne boleh bukak internet kan , warna OREN bermakne line slow ~ dan warna MERAH tak boleh bukak langsong ..
So , sekarang nie warna tgh MENGHIJAU , tapi .. sebaliknye .. INTERNET CANNOT DISPLAY THE WEB PAGE .. dye keluar bende tuh =.=
Nie nasib baik lah da okee syuk0 ! :) hmm .. ok lah chaw dlu !

p/s : Jangan la perkara macam nie berulang ..

                                                                                    

Monday, 12 December 2011

Berbaik ♥

YAY ! Kwn yg selame nie selalu berjumpe , teros x betego sapa...1-2 hari BFF aq mintax maaf huhuhu~
Itu lah budax2 , x kwn sekejap je...lame2 siket,bekwn balek haha
Tapi , kalau da besa..susah siket nk berbaik hmm...renung-renungkan laa~

P/s : x baik gado2 ! haha

Demam [!]

2 hari berturot2 demam ! Bukan hape..cume...aq x pernah demam sampai 2 hari ! huhu ! Penat ! huh !
Nak rihat..tpi..rindu kat pico ahax ! Tido x bezz..online pico bez gilew kot haha ! Hmm...
aq nie,x reti nk bwat ayat panjang2 dah huhu.

P/s : Maaf entry kali nie tah papew
P/s lgi : Bile nk sihat nie ! >.<

Saturday, 10 December 2011

Hari Paling Menyedihkan Bwat Natasya :*

Hmm..
Kejam nyew kengkawan aq nie..
Dorunk kate aq da berubah N sombong :*
Tau x , kalau boleh leleh kan air mate aq nie..mmg nk leleh2 kan banyak2
Kadang - kadang , dorunk panggel aq..aq x jwb...
Ade sbb tau knpe aq dkng2 x jwb panggel dorunk.
Sebab ade org laen gak yg panggel aq , mulut aq 1 je..aq x boleh jwb skali teros
nanti x faham plak ape aq katew..klau korunk boleh rase prasaan aq skrg..mungkin korunk akan faham.
Terase aq sgt2
tpi..aq faham.
aq mmg jahat pon..x kisah lah ape korunk nk kate kat aq..

p/s : harap2 sgt korunk sume yg x suke kat aq nie , dpt bace entry nie
p/s : aq terase sgt2..

Gerhana Bulan ♥

Hello2 bwat pe tuh ?! haha , tadi dlm pukol 11 cam tuh ah (mlm) terserempak ngan gerhane bulan huhuhu . NI KALI PERTAME NATASYA TGK GERHANE BULAN haha . memey cantek dowh , tapi dpt tgk mase bulan da nak ilang jew . ape lagi nak tules eh..?

p/s : Gerhane bulan mmg cantek seyh ! ^_^v

Thursday, 8 December 2011

-Testing-

Tadi blogwalking kat blog Kak Lyssa kjp , pastuh terjumpe tutorial macam mne nk bwat signature...yg name natasya wane biru hijau2 tuh testing huhu...k lah x taw nk sambong ape lagi
ENTRY YANG MEMBOSANKAN -

Monday, 5 December 2011

Pemberitahuan (!)

Saye akan bwat entery mase blog sye da ade pembace setie jewp HAHAH...
Buat mase sekarang saye nak sebarkan dlu blog nie hehe...

Oh ye.. lagi 1 , SAYE BUKAN NEWBIE DLM DUNIE BLOGER NIE TAU.Saye ade 1 lagi blog , tapi syg...da lupe password blog tuh ! sialkan =.='