Tuesday, 10 January 2012

Grr ! Wut Da Heal Is Going On Here ?!


Hey korang , sihat ? :)

Aku tengah dalam mood tak baik ni =.= , , Meh lah aq kenalkan kat reader aq sekarang , orang yang hack aq hari too tau saper ? Ni hacker vavi yang hack aq . Dulu aq pernah terpike nak jadik kan die besfen *maknernyer aq slalu follow dia lah*Die memang baik , care cakap memang baik . Tengok2 baru beraper bulan aq berkawan dengan die dan maser tu aq bodoh sangat kan , die mintak password FB aq , aq pon bagilah kat die sebab die nak main ngan pico aq kejap . .

Lepas tu aq masok2 FB aq lah kan , Fb tu kater aq da tuka password . . Aku pon marah lah budak vavi tu , then aq mintak lah tolong die betolkan balik maklom lah baru first time jadi cam ni , aq mner reti betol kan balek =.= . . Then die mintak password email aq plak dan aq dengan bodoh nyer bagilah kat die kan , dah boleh masok . . maser tu aq cepat-2 mintak tolong Nina , die mintak password email aq gak , maser aq nak bagi tu aq ceramah die dulu huhu . .

Eh2 ape aq merapu ni =.= , , nina kate nak tak tuka password email , aq ok jer . . lepas tu kan budak vavi tu mengaku yang die hack aq , berberape hari tak lame selepas tu , die memperkecilkan aq , die ade tarok 1 video ni kat fb . . Die kate *nah kiwii -natasya tak boleh tengok video ni-   <= saper tak sakit hati , dah lah aq tengah ehem2 , biaselah girls kan :P kalau tengah D*T*NG BUL*N perepmpuan ni akan jadik pemarah LOL !

Tau tak korang , mak die nak report polis nak tahan aq *cam bebudak* Motive mak die nak report polis tau aper , SEBAB AKU TAK BAGI ANAK DIE MAIN FB AKU *budak vavi tu lah* aq lah yang kene buat report polis kan sebab budak vavi tu dah hack aq , dalam fb aq tu ader duit . . kalau aq tak dapat masok FB aq tu da dikire mancuri lah kan =.= , kalau nak tau makchik mak budak vavi tu tu adelah budak vavi tu jugak , budak vavi tu nak belakon depan aq . . tau tak fail weyh =.=

Weyh korang , perasan tak . . dalam panjang2 aq tulis ni , perenggan keempat jer yang ader kene mengene ngan title hahaha . .

Oke bubye !

As salam . .